menu

Vi starter udendørs skydning i Emborg

Mandag d. 29. April er første skydeaften.

Udendørs sæsonen står for døren, og vi starter op med udendørs skydning på 50 meter banen i Emborg Mandag d. 29. April kl. 18.30.

Der er indkøbt en grill til skydebanen og vi vil prøve fra tid til anden at tage lidt pølser med til at grille, som kan købes for billige penge.

 

Vi starter også udendørs skydning for pistolskytterne. Det foregår Onsdage kl. 18.30 på skydebanen i Skanderborg Stillling Skytteforening i Skårup på Oddervej i Skanderborg (lige ved siden af Reno Syd's genbrugsstation).
Pistol skytterne mødes på Lynghoved kl. 18.00, hvor vi fylder bilerne op. Du kan også køre selv, men skal så give besked i forvejen, hvis vi skal tage et våben med til dig. Følg i øvrigt med på vores facebook side, hvor vi annoncerer, hvis der er aflysninger eller andre vigtige oplysninger.