menu

Intro aften til børnehold blev stor success

Der mødte ikke mindre end 12 børneskytter op med forældre til infoaften d. 24. September

Opstarten af vores nye børne-junior hold blev meget bedre end vi havde turdet håbe på.

 

Ikke mindre end 12 børneskytter mødte op med forældre, så der var fyldt op i lokalerne, hvor der blev serveret kaffe til forældrene og sodavand til børnene.

Aftenen startede med en kort introduktion til holdet af holdleder Karl-Erik Dam Sørensen og de øvrige trænere til holdet blev præsenteret. Der blev givet information om træningens forløb og om målet med at deltage i omegnsturneringen og måske endda DM i Vingsted til foråret.

Træning starter Tirsdag d. 1. Oktober kl. 18.00 og varer til kl. 19.30. Der trænes hver tirsdag undtagen ferier. Du kan se de enkelte træningsdage i vores kalender her på hjemmesiden, hvor der også står, hvem der er trænere den pågældende aften.

Der vil være 4 trænere på vagt på hver træningsaften.

Vi ser frem til et rigtigt godt sammenhold og en masse sjove oplevelser for børnene i vinterens løb.

Der blev foreslået en lukket facebook gruppe, som forældrene kan melde sig ind i og aftale kørsel med mere. Det vil vi arbejde på at få etableret inden første turnerings skydning.

Til slut kan vi fortælle, at det er lykkedes os at få to sponsorater til holdet fra hhv. Ry Automester og Sparekassen Kronjylland, som vil blive brugt til, at vi kan give deltagerne en klubtrøje, der kan bruges til træning og stævner. Trøjerne bliver bestilt hurtigst muligt, så vi forhåbentlig kan have dem klar til første turnering.