menu

Opstart af børne-junior hold med informations aften for forældre

Så er det tid til at starte vores børne-junior træning op igen. Meld dig til informationsaften Tirsdag d. 15.September og hør meget mere om træning og nye våben, bl.a. luftpistoler

Så er vi ved at være klar med program til vores børne- junior træning, som starter officielt d. 15. September 2020 og foregår hver Tirsdag aften.

Da vi stadig er nødt til at følge retningslinier for Corona, så bliver holdet i år opdelt i to, hvor det ene hold starter kl. 18.00 og det andet kl. 19.00. Der kræves tilmelding til hver træningsaften, gerne via holdets facebook gruppe eller ved at kontakte holdleder Karl-Erik Dam Sørensen på e-mail: ry-emborg@ry-emborg.dk eller på telefon 22 51 90 04.

Der er et max. deltagerantal på ca. 26 børn/unge ialt, så skynd dig at tilmelde for at være sikker på at få en plads. Holdet er åbent for alle børn og unge fra 6 - 25 år, hvor vi fortrinsvis vil tage børn på holdet kl. 18 og juniorer kl. 19.

Vi starter op med en informations aften Tirsdag d. 15. September, hvor børn/unge og forældre kan tilmelde sig enten kl. 18.00 eller kl. 19.00.

Der bliver information til forældre og børn/unge om sæsonens program, og der bliver mulighed for at se de nye luftvåben, både luftrifler og luftpistoler, som vi i år også kommer til at tilbyde træning med. Programmet kommer også til at omfatte deltagelse i den østjyske Omegnsturnering og med DM i Vingsted i foråret som endeligt mål.

Der bliver også mulighed for at forny kontingent/indmelde sig i foreningen denne aften. Kontingentpriser kan I se her

Vi havde en fantastisk success med dette hold sidste år med masser af godt sammenhold og glade unge mennesker, så lad os sørge for at det bliver endnu bedre i år :-)